Contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie ontvangen? Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Dealer worden?

Leuk dat je interesse hebt in onze collectie duurzame meubels. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe dealers die er samen met ons voor zorgen dat er zoveel mogelijk duurzame meubels in de Nederlandse huiskamers komen te staan. We komen graag met je in contact.

Contactformulier

Contactformulier

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Ons streven is om alles uit voorraad te leveren met een levertijd van 1 a 2 weken.

Al onze meubels worden in Nederland geproduceerd, wanneer een artikel dus is uitverkocht bedraagt de levertijd max. 3 tot 4 weken.

De verkooppunten van onze meubels kun je vinden op de pagina……
Al onze meubels worden in Nederland geproduceerd, met materialen van de hoogste kwaliteit. Alle stalen onderdelen zijn standaard afgewerkt met een prachtige poedercoating, hierop geven wij 10 jaar garantie. De overige materialen hebben een garantie van een jaar.
Wat leuk dat je met ons wilt gaan samenwerken! Je kunt hiervoor contact met ons opnemen via het dealer aanmeldformulier.

Duurzaamheid staat bij ons centraal. Onze hoogwaardige meubels zijn gemaakt van recyclebare en duurzame materialen. Doe mee en maak het verschil!

Dealer worden van Stalux?

Meld je aan via onderstaand formulier. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Dealer aanmeldformulier

Scroll naar boven